شما ازدواج کن، خانه‌اش با ما…

0
135

یک موسسه خیریه با کمک خیرین تا دو سال مسکن ارزان قیمت در اختیار زوج‌های جوان نیازمند می‌گذارد تا بتوانند زندگی خود را با دغدغه کمتر آغاز کنند.

به گزارش مشتلق، حسینعلی محمدی، مدیر عامل خیریه امام هادی (ع) شهرستان گز برخوار اصفهان است. وی از سال ۱۳۵۸ وارد سپاه پاسداران شده و در سال ۱۳۶۴ پس از بازگشت از جبهه با گروهی از دوستان و معتمدان محل و خانواده شهدا مؤسسه خیریه‌ای را برای رفع مشکلات افراد نیازمند راه‌اندازی کرد.

یکی از اهالی مغازه‌ای پنج متری را به عنوان دفتر کار در اختیار آنان گذاشت. در آن مقطع شصت هزار تومان هم برای شروع فعالیت جمع آوری کردند.

تأمین مسکن زوج‌های جوان تا دو سال

این خیریه تنها مؤسسه در آن منطقه بود و حتی از شهرهای اطراف هم مراجعه کننده داشت. در دهه شصت و هفتاد خودشان افراد نیازمند را پیدا می‌کردند و مشکلاتی مانند پوشاک و خوراک و مسکن تا اشتغال و تحصیل نیازمندان را برطرف می‌کردند. اما از جایی به بعد به سراغ تأمین مسکن برای خانواده‌های نیازمند رفتند و بانیان خیری هم پیدا کردند و از آنها بهره گرفتند.

در حال حاضر چهل و پنج واحد مسکونی در اختیار مؤسسه است. بیست واحد از این مسکن‌ها به واسطه نیت بانیان به زوج‌های جوان داده می‌شود و سایر آنها استفاده‌ای عمومی دارد.

شیوه کار این گونه است که زوج‌های جوان دو سال ابتدایی زندگی مشترک را با پرداخت ماهانه ۱۰۰ الی ۲۰۰ هزار تومان از این خانه‌ها استفاده می‌کنند تا زندگی‌شان شکل بگیرد. هر کس هم که در این خانه‌ها ساکن شده بعد از دو سال صاحب‌خانه شده است. پنج واحد از این منازل هم در اختیار زنان بی‌سرپرست دارای فرزند است. از ابتدا به آنها گفته‌اند دو سال امکان سکونت در این خانه‌ها را دارند اما بعضی از آنها ۱۰ سال است که ساکن این خانه‌ها هستند و همچنان نیازمند حمایت و سرپرستی هستند.

فعالیت دیگر این مؤسسه ارائه خدمات تحصیلی به افراد نیازمند است. برخی از این افراد علاوه بر مشکلات اقتصادی، مشکلات فرهنگی هم داشتند. به همین دلیل هزینه تحصیل دانشجویان نیازمند دانشگاه آزاد و پیام نور را تا چهل درصد پرداخت می‌کنند. هدف از این اقدام افزایش تعداد افراد تحصیل‌کرده منطقه است و کاری هم به رشته تحصیلی آنها ندارند.

در مقطعی دیگر چند نفر بانی شدند و مبلغ چهارصد میلیون تومان برای تشکیل یک صندوق قرض‌الحسنه جمع شد. آن‌ها با افرادی مواجه شدند که حتی توان پرداخت چهار درصد کارمزد بانکی را هم نداشتند. به همین دلیل شرایط بازپرداخت را متناسب با توان آنها تعیین کردند و مبالغی بین پنج تا بیست میلیون تومان به آنها وام دادند. که در یک سال ششصد میلیون تومان از این مسیر وام پرداخت شد.

این مؤسسه ۲۵۰ خانواده تحت پوشش دارد و تا نیمی از هزینه‌های درمان آنها را پرداخت می‌کند. با تأسیس مرکز مشاوره خانواده به خانواده‌ها در زمینه‌های مختلف هم مشاوره رایگان می‌دهند.

شهر گز برخوار سی هزار نفر جمعیت دارد و اقتصاد آن بر مبنای کوره‌های آجرپزی، سنگبری و خرید و فروش اتومبیل است. منابع هم توسط خیرین فعال در این حوزه‌ها تأمین می‌شود. سال گذشته سه میلیارد تومان از سوی این خیرین به آنان کمک شد.

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید